aboutus

CHANGZHOU FEIFAN ENERGY TECHNOLOGY CO.,LTD

CHANGZHOU FEIFAN ENERGY TECHNOLOGY CO.,LTD CHANGZHOU FEIFAN ENERGY TECHNOLOGY CO.,LTD CHANGZHOU FEIFAN ENERGY TECHNOLOGY CO.,LTD CHANGZHOU FEIFAN ENERGY TECHNOLOGY CO.,LTD
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken: Favortec
Aantal werknemers: 150~200
Jaarlijkse omzet: 5000000-8000000
Opgericht Jaar: 1982
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

De energietechnologieco. van Changzhoufeifan, Ltd is een professioneel energiebedrijf dat onderzoek, productie en verkoop integreert. Onze basis van de batterijproductie wordt gevestigd in changzhoustad, jiangsuprovincie, onze fabriek die een totaal van 10.000 m2.our-producten behandelt een volledige waaier van de primaire batterij en navulbare batterij overspant, die met inbegrip van alkalische batterijen, de koolstofbatterijen, de de knoopbatterijen van het lithiummangaan en de lithium ionenbatterij inpakken. Onze producten worden wijd gebruikt in giften op batterijen, speelgoed, horloges, radio's, Cd-speleren, PDA-spelen, flitslichten, machtshulpmiddelen, laptops, en andere elektronische componenten, camera's, halsbanden op batterijen en onzichtbare omheiningen, de openers van de garagedeur. Wij hebben een professioneel R&D-team, ervaren arbeiders en een gevorderd materiaal, wij die het „voortreffelijkheid, concept van de ononderbroken innovatie“ ontwikkeling, de internationale de productienormen aanhangen van het kwaliteitssysteem ISO9000, en streven ernaar om de productiekosten op basis van hoogte te drukken - kwaliteit, om de klantenvraag te ontmoeten

Geschiedenis

meer dan 30 jaar, zijn wij geëngageerd aan Ionenlifepo4 de Batterijen & de Pakkenonderzoek van het Alkalische Batterijlithium, Ontwerp en Productie geweest.

Wij die het „voortreffelijkheid, concept van de ononderbroken innovatie“ ontwikkeling, de internationale de productienormen aanhangen van het kwaliteitssysteem ISO9000, en streven ernaar om de productiekosten op basis van hoogte te drukken - kwaliteit, om de klantenvraag te ontmoeten.

Dienst

Wij verlenen one-stop diensten en volledig-geïntegreerde batterijoplossing om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De producten die wij vertegenwoordigen niet de beperking van ons hebben getoond. Naast de van de batterijvorm en temperatuur voorwaarden, kunnen wij specificaties en BMS aanpassen: voltage, capaciteit, lastenstroom, lossingsstroom en enz. Als u in onze producten geinteresseerd bent, gelieve te aarzelen niet om ons op elk ogenblik te contacteren.

Ons Team

Momenteel die, hebben wij een team van R&D en van het ontwerp uit 15 technische personeel wordt samengesteld, die diverse pakken van de lithiumbatterij met inbegrip van EV-de pakken van de autobatterij volgens klantenvereisten ontwerpen en kunnen vervaardigen. Van de orde, het ontwerp, de aankoop, de inspectie, de productie en de verzending aan de naverkoopdienst, als geheel, wordt de uitvoerige kwaliteitsborging uitgevoerd.

Contactgegevens